Nieuwe Nike Air Max Zero

 • Hoewel Tinker Hatfield misschien niet langer Jordans ontwerpt en dat segment van transcendente schoenen vormgeeft, is dat zeker niet de bedoeling dat zijn legendarische werk met Nike tot een einde komt. Nieuwe Nike Air Max Zero Net zo invloedrijk in zijn tijdloze inspanningen op de Air Max-serie, blijft Tinker lucht herdefiniëren naarmate de bijbehorende Swoosh-vakantie dichterbij komt. Air Max Day zal niet alleen gastheer zijn voor een hele reeks hashtags en Max-zichtbaarheid, maar ook voor de geheel nieuwe Nike Air Max Zero.  Vandaag krijg je een eerste blik op het nieuwe silhouet ontworpen door de man zelf. De basis is gemaakt van een schat aan lichtgewicht en ademende materialen en is gemaakt van mesh naast synthetische witte panelen. Nike Air Max Zero Online Winkel Een witte tussenzool is gevormd als eerbetoon aan de Air Max 1 getrouwd met een levendige blauwe tint die glanst door de zichtbare Air-eenheid. Door elementen van een oudere stijl te combineren met vooruitstrevende verfijning en technologie, overbrugt de Nike Air Max Zero op passende wijze de kloof tussen het verleden en het heden van de Air Max-serie.

  De Goedkope Nike Air Max Zero is terug in een opvallende nieuwe colorway met ieders favoriete lichtroze tint, bekend als Arctic Orange. Hoewel die tint in de schijnwerpers zal staan ​​vanwege de aanstaande Don C x Air Jordan 2, exclusief voor kindermaten, zijn er nog tal van andere modellen met de rustgevende pastelkleurige look. De Nike Air Max Zero Sunset combineert Arctic Orange met Team Orange op de Air Max 1-geïnspireerde tussenzool, terwijl een monochromatisch bovenwerk een perfecte optie is voor rSpring 2017.

  Nike Sportswear verwarmt een smakelijke nieuwe look voor de Nike Air Max Zero Schoenen voor dames in "Oatmeal". We nemen aan dat je deze havermout niet te warm of koud vindt, maar "precies goed" voor deze nieuwste look van de concept-sneaker die vintage stijl combineert met moderne technologie, gepresenteerd in het lichtbruine mesh en het synthetische bovenwerk. De "Oatmeal"-look is ongetwijfeld een geweldige optie voor het vroege voorjaar voor de Air Max Zero om je voor te bereiden op de komende zomermaanden.

  Een beetje stil binnen de Air Max-familie sinds de Air Max 97 en Air Max 1 de laatste tijd de macht lijken over te nemen, maakt de Nike Air Max Zero Heren/Dames dit seizoen een comeback met een paar nieuwe looks. De iets meer premium 'SE' (Special Edition) versie van de schoen komt nu in vier nieuwe kleurstellingen, elk met een licht gemêleerde gebreide mesh basis met naadloze synthetische overlays. De kleurencombinaties omvatten een White/Armory Blue-versie die doet denken aan de originele colorway, Dark Grey/Black, Light Bone/Black en een "Bred"-achtige colorway in zwart en Tough Red.

  www.apparentshoe.com