Converse Jack Purcell Online Winkel

 • Ongeveer een maand geleden hebben we goed gekeken naar een set Converse Jack Purcell Heren/Dames lowtops die geselecteerde retailers raken. Elk van hen hield vast aan de recente traditie van de schoen om dingen redelijk gedempt te houden, gebaseerd op het feit dat ze waarschijnlijk worden gedragen in 'smart casual' instellingen. Die set was gevuld met gedempt bovenwerk en af ​​en toe een 'toe smile'-kleurpop, maar de nieuwe druppel die hierboven is afgebeeld, duwt de envelop met een acid wash bovenwerk en gestreepte veters en hiellussen.

  Afbeelding

  De Converse Jack Purcell Schoenen is een schoen die over de hele wereld geliefd is vanwege zijn tijdloze stijl en die speelse 'glimlach'-teen. Het lijkt ook enige synergie te hebben met het regenachtige klimaat in het Verenigd Koninkrijk, want voor de tweede keer in drie jaar zien we een Brits bedrijf dat bekend staat om zijn regenbestendige uitrusting met een collab-pakket van JP. In navolging van de Mackintosh-make-up van 2011, gebruiken deze nieuwe First String Jack Purcells de rubbertechniek van Hancock Vulcanized Articles om drie kleurstellingen waterdicht te maken.

  Dus om de 20ste verjaardag van zijn merk te herdenken, gaat hij samen met de Amerikaanse schoenenwinkelier voor een tweedelige collectie met de eerder genoemde sneaker. Goedkope Converse Jack Purcell De collectie bestaat uit zowel de Ox als de Mid-Top en begint met de Ox - met een bovenwerk van wit verwaarloosd leer met een rubberen neus en een metallic gouden hak. De Mid-Top werkt echter in een zwarte leren basis van pijlstaartrog, wat past bij het collectiethema 'Build & Destroy'. Beide modellen hebben een vergelijkbare gouden hak en inlegzooltjes in combinatie met doorschijnende ijsblauwe buitenzolen om af te werken.

  Converse Jack Purcell Online Winkel Deze kleuraccenten gaan door op de tong en inlegzool: een transgender-symbool is op de tong geborduurd tegen een gele gloed als een herinnering van Sablone dat Pride zowel genderidentiteit als seksualiteit omvat, terwijl op de inlegzool "Trots" staat gedrukt op een lichtblauwe voering.

  Koop Converse Jack Purcell In de afgelopen twee decennia zijn James LaVelle en zijn Mo'Wax-label een cultureel transcendent platform geweest dat niet alleen invloedrijk was in muziek, maar ook in stijlforums, door samen te werken met mensen als NIGO, Medicom Toy en verschillende anderen. LaVelle houdt niet alleen van stijl, maar schijnbaar van sneakers in het bijzonder, waarbij zijn favoriete silhouet de Converse Jack Purcell is.

  www.indsnkr.com