Adidas Forum Bedste Priser

 • Med den finurlige Forum Communicator Mid for at ære Kinas opfindelse af den bevægelige type og Adidas Forum Kvinder/Mænd Lo's tilbagevenden i OG "Bright Blue", bringer adidas sin Forum -linje tilbage i mainstream. For at udvide franchisen frigiver Three Stripes den helt nye Forum '84 Lo Minimalist i en "Clear Pink" farve som et moderne bud på klassikeren. For minimalisten er Forum Lo frataget sin midterfodsrem. Overlejrede paneler flagrer udstansede kanter holdt sammen af synlige sømlinjer for at skabe et dekonstrueret look. Mens parret er fuldstændigt dyppet i Clear Pink, er ruskindet påført på tungen og sidestriber i en lidt mørkere nuance, der bevarer et tonalt look. Ligesom sin forgænger passer altomfattende trefoil-mærke underfoden til at fuldføre designet.

  [Image: hx317.jpg]

  Hvis du er bekendt, burde ikke meget her komme som en overraskelse. Som helhed er parret temmelig underspillet, med hvidt læder og let gulnede nyloner, der klæder overdelen hele vejen igennem. Adidas Forum Sko Sålerne efterligner vintage energi, mens striberne kontrasterer i dyb sort, deres paneler prydet med en rød kontrastsøm, der udkanter passerede hver panels ende. Og på trods af at det ikke er så langt som inspirationen, leverer designet den generelle idé.

  adidas vil helt sikkert dedikere meget af det nye år til sin fremadstormende UltraBOOST 21, men sportstøjgiganten har allerede demonstreret, at den mindes en af sine mest ikoniske silhuetter i løbet af de næste 348 dage: Gode Priser på Adidas Forum. Til sit seneste ensemble har den engang basketball-hæfteklædning klædt sig i en overbevisende "Footwear White/Crew Green/Wild Pine" colorway.

  Meget mere underspillet end McDonald's All-American Games-inspirerede Eric Emanuel-samarbejde, det kommende par har farveblokering i overensstemmelse med modellens indledende arrangement. Adidas Forum Bedste Priser "Fodtøj hvidt" læder sætter scenen for "Crew Green" og "Wild Pine" accenter, der overtager alt fra den ikoniske profil 3-Stripes til kraven. Underfod, lidt gulnede mellemsål suppleres med slidbane i en mørkegrøn, som også animerer trefoil-logoet på tungen, der sidder lige over Forum Lo’s signaturrem.

  Da vi går mod sidste halvdel af 2021, synes adidas ’dagsorden om at levere flere adidas Forum -forslag at forblive uændret. Køb Adidas Forum The Three Stripes opdaterer sin imponerende oversigt over Forum -modeller ved at tilføje en Triple PlatForum Low via en fornuftig Crystal White -tilgang. Den cremebaserede Crystal White-nuance farver hele denne nye stils base, som ikke afviger langt fra de fleste Forum Low-silhuetter.

  http://www.skoways.com