Nike Air Max Plus Online Winkel

 • Traditionele mesh-bases zijn vervangen door een zwaardere denim twill met witte hashtag-achtige patronen van teen tot rug. Nike Air Max Plus Heren/Dames TPU-overlays behouden een glanzende afwerking, maar worden overschaduwd door zilveren profiel-swooshes. Elders verwent de Air Max Plus met neongroene flair, die de tong, de inlegzool en de buitenzool bezielt. De toon schrikt echter niet af van de donkere compositie die de Air Max-demping door de tussenzool inhaalt, noch de metallic zilveren, walvisstaartvormige middenvoetschacht.

  Obrazek

  Een echte klassieker, de Nike Air Max Plus Schoenen heeft zijn bovenwerk de afgelopen maanden op verschillende manieren weergegeven. Maar in tegenstelling tot de vorige paar, herinnert dit paar aan een tijd waarin overbranding de voorkeursuitvoeringskeuze van het merk was. Het grootste deel van het bovenwerk is echter vrij schoon gehouden, de mesh is bijna helemaal wit gekleed.

  Elders lijken de tussenzool en vetereenheid vintage in hun "Sail" -tint, terwijl de Swoosh en buitenzool kiezen voor luidere vergulde luxe. Goedkope Nike Air Max Plus Wat de branding betreft, krijgt het silhouet twee extra hang-tags: de mediale spelt "BVRTN, OR" ter ere van het Nike HQ, terwijl de zijkant een eenvoudigere "AMRC" -tekst levert. Bovendien is het eigen lettertype van de tong net iets vetter gemaakt, zodat het opvalt tussen het verwijderbare label ernaast.

  Verwant aan eerder opgedoken iteraties van Sean McDowell's iconische ontwerp, evenals de Nike Air Force 1 Shadow, geeft het aankomende paar zich over aan een gedempt kleurenpalet. Nike Air Max Plus Online Winkel Toch wordt een statement gemaakt via het mesh met rasterpatroon dat over het bovenwerk is gelegd, met glinsterende metalen swooshes op de profielen. Walvisstaartvormige schachten bij de middenvoet en tongen volgen het voorbeeld, terwijl niet-standaard branding op de inlegzool afwijkt in een levendige blauwe tint. Air Max unit-varianten onder de voeten ronden de gedempte make-up af met diepblauwe flair.

  De Koop Nike Air Max Plus voegt zich ernaast, gekleed op een manier die niet al te veel lijkt op de iconische Super Soaker. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit witte neutrale kleuren, zowel de mesh-basis als de TPU-kooi zijn helder en schoon gehouden. De neus, het spatbord en een groot deel van de tussenzool zijn identiek behandeld en zitten tonaal tegenover de verduisterde vetereenheid en voering. Bovenop de logo's van de tong en het profiel fleurt een fel oranje de colorway op in combinatie met de blauwe middenvoetplaat en de Volt-gekleurde Air Units.

  www.sprafstandsloper.com