Nike Air Max 95 Netissä

 • Aivan kuin mokkanahka ei olisi tarpeeksi pudotusta kestävä, ruskeanahkainen raita molemmin puolin katkaisee harmaasävyn. Muotoilu jatkaa neutraalia ulkonäköään kerskaamalla kermanvärisellä pohjayksiköllä. Nike Air Max 95 Miesten/Naisten Heijastavat yksityiskohdat kielessä ja musta kumi jalkojen alla täydentävät järjestelyä ja tarjoavat uuden tarjouksen, joka on ihanteellinen tulevalle kaudelle.

  Obrazek

  Tämä uusin väritys valitsee yksinkertaisen värilähestymistavan, jossa käytetään mustaa ja syvää kuninkaallista sävyä. Kenkä Nike Air Max 95 Nopeaa estetiikkaa lisää ruudullinen lippukuvio, joka ottaa haltuunsa toisen alemman raidan ja lisää visuaalista hevosvoimaa jo aggressiiviseen väritykseen.

  Kun elokuu on aivan nurkan takana, Nike on vähitellen paljastanut uusia tyylejä, jotka sopivat hyvin syksyyn. Syksyyn sopivalla tavalla tuleva Nike Air Max 95 Parhaaseen Hintaan on päällystetty sekä beigen sävyillä että mokkamateriaaleilla. Vaikka pohjaan on kiinnitetty mustaa verkkoa, tyyliä hallitsevat paljon vaaleammat sävyt mokkanahka ja nahka. Kerrostetut elementit valitsevat enimmäkseen harmaan värimaailman, joka ulottuu varpaan.

  Jos heidän viimeaikaiset paljastuksensa viittaavat, Nike on tarjonnut Nike Air Max 95 Netissä: lle enemmän kuin laajan vaatekaapin. "Ahneiden" värityksen päivitetyn version ohella siluetti tuo takaisin "komeetta", vaikka se sisältää muutamia japanilaisia ​​vaikutteita. Ulkonäöltään tarjonta on varsin uskollinen, ja se mukauttaa alkuperäisen paletin suhteellisen lähelle.

  Tätä tulevaa Ostaa Nike Air Max 95: tä varten tarvitaan amfibinen lähestymistapa, kun tappavien sammakoiden kuviot näyttävät ilmestyvän ylemmille raidoille. Olemme nähneet Poison Dart Frogin ilmestyvän vuonna 2011 Kobe 6: lla (kenkä, joka saattaa vapautua Kobe 6 Protro -laitteena), ja täällä se näkyy jälleen ruskean/vaaleanpunaisen ja ruskean/oliivin parissa. Sumuisen, suoisen ilmeen lisääminen on matelijan rakenne alimmassa kerroksessa, kun me pitsivaljaina kielellä.

  www.fitnesskengat.com