Air Jordan 5 Schoenen

 • Voor 2021 heeft Nike veel welkome retro-releases uitgebracht die voorheen bijna onbereikbaar waren. In navolging van de Air Tuned Max Celery en de Air Max 90 "Bacon", houdt de Swoosh het momentum vast met de terugkeer van de Air Jordan 5 Heren/Dames "Raging Bull" of, zoals sommigen verkiezen, de "Toro Bravo". In tegenstelling tot de "Stealth" colorway die afgelopen weekend is herzien, is de nieuwe versie van de "Raging Bull" veel trouwer aan het bronmateriaal.

  21jan071.jpg

  Hoewel de Air Jordan 5 Bestellen "Toro Bravo" op zaterdag 10 april in Noord-Amerika en Azië werd uitgebracht, werd de Europese lanceringsdatum uitgesteld. In plaats daarvan gaat de gedurfde "Raging Bull" (de naam van de schoen vertaald in het Engels uit het Spaans) op vrijdag 23 april naar retailers in heel Europa. Net als de originele lancering van de colorway in 2009, heeft de aanstaande retro een zacht suède over het bovenwerk.

  Met een officieel kleurenschema van Ice Blue/Sail-Metallic Gold-University Red voor het ene paar, en het andere in een Friends & Family-editie van University Red/Ice Blue-Sail-University Red, lijken beide modellen een suède bovenwerk te hebben met de kenmerkend netdetail op de zijpanelen. De contrasterende accenten zijn dan met name te vinden over de oogjes en tussenzolen, terwijl Trophy Room-branding naast het geborduurde nummer "5" op de hielen andere ontwerpdetails zijn. Ten slotte maken ijzige doorschijnende buitenzolen de stijlen compleet.

  We hebben al een paar goede blikken gekregen op de aankomende Trophy Room x Air Jordan 5 te Koop Collection en vandaag nemen we de meer exclusieve Friends and Family-colorway onder de loep die zeker een aardige cent zal opleveren op de wederverkoopmarkt. Deze nieuwe colorway van de Air Jordan 5 heeft een heldere en levendige rode suède constructie door het hele bovenwerk met Ice Blue details op de kenmerkende mesh zijpanelen en een grijze tong. Kenmerkende kenmerken van deze rode colorway zijn onder meer een "5" en Trophy Room-logo geborduurd op de linkerschoen en "23" en "Nike Air" -branding op de rechterschoen. Rode Jumpman-logo's op de tong, zwarte accenten op de oogjes en tussenzool en een ijsblauwe doorschijnende buitenzool maken de look compleet.

  Voor het eerst geplaagd via mock-up in juni 2020, werd in november van dat jaar een Kopen Air Jordan 5 "Stealth"-variant bevestigd door NIKE, Inc. Voorafgaand aan de release op 27 maart (in het buitenland op 20 maart), is de retro via officiële afbeeldingen naar voren gekomen. Hoewel het doet denken aan een paar dat in 2006 uitkwam, is de komende Air Jordan geen een-op-een heruitgave. In plaats daarvan herschikt het de iconische "White/Stealth/Black/Hyper Royal" colorway van het origineel op een bekende, maar verfrissende manier.

  www.wishlopen.com